תמיד האמנתי שאם יש דרך לפנק את האנשים מסביבי שאני אוהבת
זה להשקיע בהם קצת מזמני ולאפות איזה משהו קטן.
בלוג ה"אופה הקטנה" נולד כחלק מפרויקט מסכם של סדנא בקורס תקשורת "הבלוג הראשון שלי" במחלקה לתקשורת באוניברסיטת בן גוריון.
מתוך המחשבה שפתיחת מחברת המתכונים שלי (שנמצאת בעיקרה אצלי בראש ובדפים זרוקים ברחבי הבית)
יכולה לשמח הרבה מכרים שזכו לטעום ממטעמי מטבחי.
המתכונים ברמות קושי שונות אך עם כל אחד מהם אי אפשר לפספס.
במהלך הבלוג מוצגות תמונות של התהליך על מנת לעזור לכם ולפשט את התהליך
אל תפחדו לנסות ולבלגן את המטבח, זה יהיה שווה את התוצאה.
ושיהיה לכולנו- Bon Appetit! :)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה